Even voorstellen: Merel

Even voorstellen: Merel

We zijn 2018 begonnen met een nieuwe, enthousiaste dirigente: Merel van Eldik. Hieronder stelt ze zichzelf even voor:

Mijn naam is Merel van Eldik en ik ben 21 jaar. Sinds januari 2018 mag ik mij de nieuwe dirigente van popkoor Care for music noemen. Voor mij een grote eer en uitdaging omdat dit voor mij de eerste keer is dat ik als dirigente aan de slag ga. Ik zit nu in het laatste jaar van de popacademie (ArtEZ conservatorium Enschede).
Naast dirigeren geef ik ook 1 op 1 zangles op een muziekschool net over de grens in Bad Bentheim. Ik sta ook heel graag zelf op het podium. Zo treed ik regelmatig op met een akoestisch duo bij Tasty comedy in Scheveningen, bij bruiloften en andere gelegenheden. Verder schrijf ik zelf liedjes en ben ik ook veel bezig met studiowerk. Ik doe bijvoorbeeld naast inzingwerk ook voice overs.

Ik heb heel veel zin om met Care for music aan de slag te gaan. Ik hoop ze veel nieuwe dingen te leren maar vooral hoop ik dat het koor onder mijn begeleiding met veel plezier blijft zingen! Want plezier is tenslotte het allerbelangrijkste 😉


Reageren is niet mogelijk.